Bouřková sezóna začíná – jste na ni připraveni ?

Nejen správný hromosvod je zárukou bezpečné a spolehlivé elektroinstalace ve Vašem domě. Při úderu blesku do elektrického vedení se přepětí vzniklé při úderu blesku šíří stejnou trasou jako za běžného provozu elektrická energie.

Akce Saltek

Pokud chcete minimalizovat škody způsobené bleskem doporučujeme instalalovat přepěťové ochrany od jednoho výrobce. Česká společnost Saltek nyní přichází s novým barevným označováním přepěťových ochran – svodiče bleskových proudů typ 1 poznáte podle červeného označení, hrubé přepěťové ochrany do podružných rozvaděčů můžete vybírat podle modrého pruhu a jemné přepěťové ochrany 3 typu pro ochranu citlivých zařízení jsou zvýrazněny zelenou barvou.

Pro komplexní ochranu před bleskem doporučujeme přepěťové ochrany instalovat ve všech třech stupních s ohledem na jednotlivé ochranné zóny v domě.

Pokud si nevíte s výběrem správné přepěťové ochrany rady, tak nás kontaktujte a naši specialisté Vám rádi s návrhem přepěťové ochrany pro konkrétní případ pomohou a zajistí i její odbornou montáž.

Přepěťová ochrana pro RD

Příspěvek byl publikován v rubrice Akční nabídky, Ostatní a jeho autorem je pupak. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Komentáře nejsou povoleny.