Otevření výstavy Dějiny 20. století, na které jsme se projekčně podílely

Dochází k otevření výstavy Dějiny 20. století. Na projekční přípravě elektroinstalace jsme měli tu čest se podílet od vzniku architektonického modelu po realizační úpravy projektu v dokončovacích fázích realizace výstavy. V projektu jsme připravili podklady pro moderní řízení osvětlení a aktivních multimediálních prvků výstavy přes systém DALI a napojení na nadstavbový řídicí systém NM.
Projekt byl unikátní nejen svým rozsahem, ale i rozsahem spolupráce s investorem, autorem interiérového návrhu, ostatními profesemi, v pozdějších fází také se zhotovitelem a kurátory jednotlivých sbírek. Ale také počtem verzí a úprav podle požadavků změn jednotlivých exponátů a vystavovaných celků. Jsme hrdí, na to, že jsme mohli být součástí tohoto projektu nové stálé výstavy Národního muzea, že jsme v této náročné projekční zkoušce obstáli.
PD silnoproudé elektroinstalace
Vizualizace výstavy
https://www.nm.cz/historicke-muzeum/dejiny-20-stoleti

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Novinky, Ostatní a jeho autorem je pupak. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Komentáře nejsou povoleny.