Reference – TOSTA Plesná – industriální elektroinstalace

Podíleli jsme se na kompletní realizaci elektroinstalace (silnoproudé rozvody, požární rozvody, nouzové osvětlení, elektronické požární zabezpečení, poplachový zabezpečovací systém, systém přivolání pomoci) v nově zrekonstruované budově bývalé textilní továrny TOSTA ve městě Plesná.

Kompletní elektroinstalace je vedena přiznaná v průmyslovém duchu s důrazem na zachování historie objektu, který sloužil jako továrna. Jak můžete sami posoudit, tak industriální instalace neznamenala ustoupení z požadavků na estetický vzhled odpovídají požadavkům na výstavní prostory. Instalace prokázala poctivou řemeslnou zručnost a zkušenost našich pracovníků.

Stavba byla podpořena v rámci projektu projekt „Česko – bavorské válečné a poválečné expozice a společná geologická minulost“. Více informací naleznete na oficiálních stránkách města Plesná.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuality, Novinky, Ostatní a jeho autorem je pupak. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Komentáře nejsou povoleny.